Palvelut

SAFE AND QUICK DELIVERY TO NIGERIA! CONTAINERS – CARS – BUSES – WASHING MACHINES – GENERAL ELECTRONICS – SUITCASES – BAGS – – FRED EMUH EXPORT LINE – – contact details below! –

Olemme Helsingissä sijaitseva monialayritys ja tarjoamme palveluitamme laajasti koko Uudenmaan alueella. Meiltä saat ammattitaitoista palvelua monenlaisiin arjen haasteisiin!

Vienti- ja tuontipalvelut
Palvelemme asiakastamme vienti- ja tuontitarpeissa järjestämällä tuotteille kuljetuksen ja hoitamalla tullaus- ja muut muodollisuudet, jolloin asiakkaan tarvitsee olla vain meihin yhteydessä koko prosessin aikana.

Siivous
Olemme siivouspalvelun ammattilaisia ja teemme monipuolisesti siivouksia eri tiloissa.

Kotitalouksille tarjoamme perussiivouksia, viikkosiivouksia, ikkunanpesua ja pesulapalveluita koteihin ja kesämökeille.

Teemme myös siivouksia erilaisissa toimitiloissa, kuten toimistoissa, tavarataloissa, päiväkodeissa ja kouluissa, pankeissa sekä hotelleissa ja ravintoloissa. Siivoamme myös rakennustyömaat, ulkoalueet, kuten pihat, puistot ja kesämökit.

Pesulapalvelut
Toimialaamme ovat yleiset pesulapalvelut niin kotitalouksille kuin yrityksillekin. Pesemme ammattitaidolla vaatteet, työasut ja muut kodin/yrityksen tekstiilit.

Tarjoamme suorapalvelua, jossa noudamme tekstiilit ja palautamme ne ovellesi edulliseen hintaan nopeallakin aikataululla.

Myös mattojen, kokolattiamattojen ja lattioiden pesut ja vahaukset kuuluvat palveluihimme.

Tiskauspalvelut
Tiskauspalvelumme kattavat sekä kotitalouksien että yrityksien tarpeet. Voimme tulla tiskaamaan yksityistilaisuuksiin joko osana siivouspalvelua tai vain tiskauspalveluna, voimme myös välittää yrityksille, kuten hotelleille, ravintoloille ja pitopalveluille ammattitaitoisia työntekijöitä tiskauspalveluihin.

Yhteystiedot:

FRED EMUH EXPORT / FEIGO Siivous
Tapulikaupungintie 13 A 7
00750 Helsinki
Helsinki Finland

Puh. +358 46 564 75 83
Email: feigo@fredemuhgroup.fi
www.fredemuhgroup.fi


WP Login